Maaiers

Onze merken

Ambrogio Robot: Al 20 jaar een legende in uw tuin

Ambrogio robotmaaiers is een merk van de fabrikant Zucchetti Centro Sistemi Spa uit Italië.
ZCS werd in 1985 opgericht als Software House, maar verwierf dankzij het innovatieve inzicht van de oprichter Fabrizio Bernin al snel een uitstekende reputatie op de markt voor robotica en automatisering. Het bedrijf is wereldleider in robotica en automatisering geworden en is gespecialiseerd in hernieuwbare energiebronnen en softwareontwikkeling. ZCS ontwerpt, creëert en innoveert zijn robots.
Een Ambrogio robotmaaier kenmerkt zich door: Borstelloze motoren, Lithium-ion batterijen, lange maaitijden op één acculading en mooie ontwerpen van zeer degelijke materialen.


Bekijk het aanbod

Robomow: Sinds 1998 een succes

Het bedrijf werd opgericht door twee ondernemers: Udi Peless en Shai Abramson. Volgens het verhaal vroeg op een hete zomerse dag de vrouw van Udi Peless of hij het gras wilde maaien.
Terwijl hij probeerde onder dit klusje uit te komen fantaseerde Udi over een robotmaaier. …en zo ontstond “Friendly Machines”. In het jaar 1999 veranderde “Friendly Machines” in “Friendly Robotics”.
Intussen is er de 6de generatie Robomow en zijn besturingen met smartphone en Alexa op alle Pro modellen een standaard geworden.


Bekijk het aanbod

Cramer: Technologisch koploper van kwaliteit met traditie

Als een technologiebedrijf zich sinds 1835 bewijst en van de 19de tot de 21ste eeuw continu dynamisch groeit, dan kun je er vanuit gaan dat er een goed bedrijf achterstaat. De
productiefaciliteiten voor tuinmachines in Leer (D) is een door de 5de generatie eigenaars beheerd bedrijf. De formule voor langdurig succes: technisch en kwalitatief altijd aan de top.
Sinds 2017 is Globe Group de meerderheidsaandeelhouder van Cramer; een bedrijf dat koploper is in een wereld waarin fossiele brandstoffen en elektrische snoeren achterwege gelaten worden.
Oplaadbare accu-technologie is daarom op het gebied van professioneel tuinieren de toekomst.


Bekijk het aanbod

Solo by Alko: Het beste komt samen

Solo by AL-KO combineert innovatieve AL-KO gazononderhoudstechnologie met de beproefde tuin-
en bosbouwtechnologie van SOLO tot een nieuwe, hoogwaardige productlijn voor particuliere en professionele gebruikers. Met als doel altijd het optimale te vinden.
Robolinho robotmaaiers maken indruk door hun zeer dynamische ontwerp en stille werking. Deze apparaten zijn ontwikkeld in Duitsland en zijn vervaardigd in Oostenrijk. Het compacte ontwerp, de krachtige lithium-ion batterij, de kleine draaicirkel en de krachtige aandrijving zijn slechts enkele kenmerken die zorgen voor een probleemloze werking.


Bekijk het aanbod

Interesse?


Neem contact op

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond